Beoordelingen

Wat is er aan de hand, Erik? Ben je op hol geslagen? Ik had mijn bestelling al de volgende dag binnen, ben ik niet van je gewend!

F.H.G. Pannebakker, 18 sep 2015

Dank je wel , gaat nu lekker snel!

Denise, 18 sep 2015

Order ontvangen, prima in orde. wel prettig dat nummers uit de onderdelenboekjes erbij staan zoekt wat sneller! Nu nog de instructieboekjes zelf in de verkoop doen!

A. Bakker, 15 sep 2015

Dank voor je hulp, nu kan ik mijn batmobiel afbouwen. Jammer dat Alfred de Butler zo duur is want die wil ik nog graag hebben.

Ralf de Boer, 10 aug 2015

Weer helemaal goed tot de volgende keer.

Gerard V, 29 jul 2015

Jullie zijn wat trager dan een collega, maar daar staat tegenover dat jullie ontzettend veel in huis hebben. Zoeken gaat steeds makkelijker!

Henk van Dam, 24 jul 2015

Dank voor de zending, voor zover ik kan zien alles OK. Ik zie dat jullie nu ook de nummers uit de onderdelenboekjes aan het toevoegen zijn, dat werd hoog tijd! bespaart me straks veel zoekwerk.

G.A.. de Graaf, 13 jul 2015

Ontvangen helemaal goed

Gerard V., 04 jul 2015

Op een andere site stonden heel veel gebruikte stukjes tegen lage prijzen maar bij drie van de vier stond de voorraad op 0, daar heb ik niks aan.  Of ze hadden er maar 1 of 2 en dan had ik er 100 nodig. Toen zag ik jullie winkel en jullie hadden het wel. Zal dus wel niet mijn laatste bestelling worden. Ik bestel liever gebruikt want het is vaak veel goedkoper en mijn andere LEGO is ook allemaal gebruikt.

J.W. van Koten, 07 jun 2015

Bestelling ontvangen, helaas ontbrak een steentje maar dat is vlot en zonder discussie nagezonden. Prima service.

Marie-Louise, 03 jun 2015

Jammer dat ik de verkeerde kleur grijs heb gekregen (verkeerd besteld) misschien kunt u ergens duidelijk uitleggen wat de verschillen zijn, gelukkig mag ik het ruilen. Verder was alles OK

W. van Buuren, 22 apr 2015

Moest even wennen aan de nieuwe shop, maar dat is gelukt. Ik zie dat de voorraad groeit- maar wanneer gaan jullie DUPLO toevoegen?

J. Herscheit, 12 apr 2015

Leuk dat jullie zoveel verschillende stenen hebben, ik kon een aantal oude modellen helemaal compleet maken voor onze kleinkinderen!

Denise, 03 apr 2015