PROJECT

VERDIEN GRATIS LEGO MET DIT BIJZONDERE SPONSORPROJECT!

Zoals je weet hebben we ook een postzegelhandel. Als zodanig zijn we vorige maand benaderd om een bijzonder project te steunen om het verzamelen van postzegels te bevorderen. Met name is ons gevraagd om scans van duizenden verschillende postzegels. Omdat we een grote voorraad hebben, kunnen zouden we deze kunnen leveren. We willen ze graag ter beschikking stellen maar…ze moeten nog wel ‘uitgesneden’ en genummerd worden. Dat is voor ons onbegonnen werk.

Om dat toch mogelijk te maken doneren we € 10.000 aan LEGO aan dit bijzondere project. Wat is het idee? Het idee is dat we deze LEGO ter beschikking stellen aan diegenen, die helpen dit bijzondere project te realiseren.

Hoe kom je in aanmerking voor deze LEGO?

Als je je aanmeldt krijg je instructies wat je moet doen. Dat is eerst een uitsnij programma en dropbox installeren. Je krijgt vervolgens toegang tot een bestand op onze dropbox. Daarin zetten we bladen met de afbeelding van zo’n 30 postzegels.

Eerst maak je een proefopdracht zodat je weet of het allemaal goed is. Als je het leuk vindt en het goed gaat sturen we een deel van een papieren catalogus op. Je kunt vervolgens zegels gaan uitsnijden en van het juiste nummer voorzien. Die zegels zet je weer in de dropbox. Voor alles krijg je een duidelijke instructie. En als je vragen hebt kun je ons bellen.

Voor elke goed uitgesneden zegel doneren we voor 5 cent aan LEGO uit onze webshop. Je kunt –zeker als je een beetje routine hebt- tussen de 100 en 200 uitsneden per uur maken. Je maakt minimaal 1.000 uitsnedes. Het heeft geen haast, je hebt hiervoor een maand de tijd. Zodra je 1.000 uitsneden gemaakt heb, kun je voor € 50 LEGO uitzoeken. Voor elke scan meer natuurlijk steeds 5 cent extra. De drie deelnemers die in drie maanden tijd de meeste scans maken, belonen met € 100 extra aan LEGO. Op onze website houden we regelmatig de stand van de top bij met jouw ‘nickname’.

In onze webdshop komt een speciale keuze “In ruil voor credits” zodat je direct de bestelde LEGO kunt verrekenen met je tegoed.

Overigens mag je dat bedrag natuurlijk ook besteden aan postzegels

 

WAT MOET JE DOEN?

Stuur ons een kort mailtje naar e.boere@xs4all.nl  dat je mee wilt werken aan dit project, met je naam, adres en leeftijd en nickname.

Zet er ook bij hoeveel tijd je de komende maand aan dit project wil werken.

Je krijgt dan binnen 7 dagen van ons een reactie.