Verdien gratis LEGO

HELP ONS GROEIEN

En verdien gratis LEGO!

 

Afgelopen jaar hebben we onze site sterk verbeterd en uitgebreid. Er kwamen duizenden nieuwe arikelen bij, het aantal afbeeldingen steeg nog sterker. Door invoering van een voorraadlocatie- systeem en aantrekken van een nieuwe medewerkster worden de meeste order nu binnen 5 werkdagen uirgeleverd.

We zijn nu klaar om verder te groeten- en daarbij kunnen we jullie hulp prima gebruikten! En daar zetten we ook graag wat tegenover.

Je kunt je via de links linksonder op de homepagina opgeven als ‘affiliate’. Je krijgt dan een link doe je op je eigen site kunt plaatsen, of die je andere LEGO fanaten kunt zenden.

Als je geen bedrijf bent vul bij BTW nummer dan XXX in.

Met deze link kom je in onze webshop terecht en alle bestellingen die via deze link worden geplaatst levert je een tegoed van 5% van de goederenwaarde van de geplaatste bestelling op.

Als er vijf verschillende mensen een order via de link hebben geplaatst kun je het opgespaarde bedrag besteden of in mindering brengen op je bestelling.

Voorwaarden:

  • Je kunt ook zelf via de link bestellen, maar het totaal van eigen bestellingen mag niet hogerr zijn dan het totaal van andere bestellers
  • Ook aanvullende bestellingen blijven tot 31 dagen een bonus opleveren.
  • Er moet door tenminste 5 verschillende mensen een bestelling zijn geplaatst
  • De provisie wordt toegekend 5 dagen nadat de levering heeft plaatsgevonden en is te zien in het dashboard.

Het is aan jou om creatief met de link om te gaan. Er komen banners die je kunt gebruiken en waar je de link aan kan koppelen. Je kunt handig gebruik maken van sociale media.

Als je je saldo wilt gebruiken stuur dan een mail, dan zetten we het in de portomonnee van je account.

 

BEDRIJVEN

Als u een bedrijf bent en bijvoorbeeld een informatieve LEGO pagina heeft, kunt u het saldo ook periodiek laten uitbetalen. Het saldo is altijd inclusief BTW en het minimum bedrag dat op de rekening moet staan is 100 Euro.

Iets niet duidelijk? Mail het naar e.boere@xs4all.nl.