Sponsor project

VERDIEN GRATIS LEGO MET DIT BIJZONDERE SPONSORPROJECT!

Zoals u weet  hebben we ook een postzegelhandel. Als zodanig zijn we vorige maand benaderd om een bijzonder project te steunen om het verzamelen van postzegels te bevorderen. Met name is ons gevraagd om scans van duizenden verschillende postzegels. Omdat we een grote voorraad hebben, kunnen zouden we deze kunnen leveren. We willen ze graag ter beschikking stellen maar…ze moeten nog wel ‘uitgesneden’ en genummerd worden. Dat is voor ons onbegonnen werk.

Om dat toch mogelijk te maken doneren we € 10.000 aan LEGO aan dit bijzondere project. Wat is het idee? Het idee is dat we deze LEGO ter beschikking stellen aan diegenen, die helpen dit bijzondere project te realiseren.

Hoe kom je in aanmerking voor deze LEGO?

Als je je aanmeldt krijg je instructies wat je moet doen. Dat is eerst een uitsnij programma en dropbox installeren. Je krijgt vervolgens toegang tot een bestand op onze dropbox. Daarin zetten we bladen met de afbeelding van zo’n 30 postzegels.

Eerst maak je een proefopdracht zodat je weet of het allemaal goed is. Als je het leuk vindt en het goed gaat sturen we een deel van een  papieren catalogus op. Je kunt vervolgens zegels gaan uitsnijden en van het juiste nummer voorzien. Die zegels zet je weer in de dropbox. Voor alles krijg je een duidelijke instructie. En als je vragen hebt kun je ons bellen.

Voor elke goed uitgesneden zegel doneren we voor 5 cent aan LEGO uit onze webshop.  Je kunt –zeker als je een beetje routine hebt- tussen de 75 en 150 uitsneden per uur maken. Je maakt minimaal 1.000 uitsnedes in batches van plm. 250 stuks. . Het heeft geen haast, je hebt hiervoor een maand de tijd. Zodra je1.000 uitsneden gemaakt heb, kun je voor € 50 LEGO uitzoeken. Voor elke scan meer natuurlijk steeds 5 cent.

 

In onze webshop komt een speciale keuze “In ruil voor credits” zodat je direct de bestelde LEGO kunt verrekenen met je tegoed.

Overigens mag je dat bedrag natuurlijk ook besteden aan postzegels

 

WAT MOET JE DOEN?

Stuur ons een kort mailtje met als onderwerp SPONSORPROIECT, met je naam, adres en leeftijd. Mi nimum leeftuijd 16 jaar.

Zet er ook bij hoeveel tijd je de komende maand aan dit project wil werken.

Je krijgt dan binnen 7 dagen van ons een reactie.