SETS&POLYBAG kwaliteit

Wij verkopen ook oude(re) complete sets.

NIEUWE SETS

Een deel van de nieuwe sets is direct door ons bij LEGO gekocht. Maar een groot deel van vooral de wat oudere sets komt door de inkoop van partijen of collecties.

De inhoud van alle sets is compleet en in uitstekende conditie. In de meeste gevallen is de set ook geseald.

De dozen van oudere sets kunnen enkele imperfecties hebben:

  • Zogeheten 'shelfware', kleine krasjes/schaafplekjes en deuken onstaan door opslag
  • Prijsstickers/aktiestickers of verwijderde prijsstickers/actiestickers
  • Extra veiligheidssticker bij geimporteerde sets
  • Een zegel kan door de leeftijd los zijn gekomen


Als er grotere beschadigingen van de doos zijn, vermelden we dat in de omschrijving.

Vrijwel alle sets behave de polybags kunnen alleen als pakje verzonden worden.


POLYBAGS

Zijn gesloten en natuurlijk compleet. Polybags kunnen in veel gevallen als een plat pakje (brievenbuszending) verzonden worden.

GEBRUIKTE SETS

De sets zijn in principe compleet, maar soms ontbreken een paar kleine stukjes. Wat we garanderen is xx-100% compleetheid, 97-100 bij de setomschrijving betekent dus dat de set voor tenminste 97% compleet is. Dat heeft altijd betrekking op de elementen van het model exl. eventueel extra bijgegeleverde elementen. Lastige elementen en figuren zijn altijd aanwezig, tenzij anders aangegeven.

GEEN NALEVERING VAN ONDERDELEBN DIE BINNEN DE AANGEGEVEN GRENS LIGGEN, mist u meer dan xx onderdeel leveren we de obderdelen tot de aangegeven XX waarde na.

Het kan zijn dat de extra 'reserve' kleine elementen die bij nieuwe sets meegeleverd worden, niet aanwezig zijn. Hierop geven wij geen garantie, maar het heeft geen effect op het te bouwen model.

Bij de sets zit altijd de bouwbeschrijving, tenzij anders vermeldt. De doos ontbreekt meestal. Bij nieuw ingevoerde sets staat een D achter de omaschrijving als de doos er is, en een H voor de handleiding. Geen aanduiding = handleiding aanwezig.

97-100%/D/H betekent dus: model voor 97 tot 100% compleet, met doos, met handleiding.

Sommige modellen zijn OPGEBOUWD, hetgeen ook kan betekenen: in delen of deels opgebouwd. Dit staat in de setomschrijving,.


De originele stickers zijn niet aanwezig of zitten deels op de losse elementen.

De elementen zijn in het algemeen van goede kwaliteit, maar bij vooral witte elementen van oudere sets kan een geringe verkleuring zijn. Er kunnen in een enkel geval 'bitemarks' op elementen zitten.

Bij oudere sets is het mogelijk dat de malvarianten van sommige stenen afwijken (bijv. patpend stenen) dit heeft geen invloed op het aanzicht van het gebouwde model.

Bouwbeschrijvingen hebben soms punchholes (perforatiegaatjes) maar zijn prima bruikbaar.