Onze Merchantpro webshop

ONZE WEBSHOP

Toen we vijftien jaar geleden onze webshop op wilden zetten hebben we lang gezocht naar een goede en betaalbare oplossing. Zelf een webshop opzetten van de basis af is best ingewikkeld en duur. En gratis programma’s bieden niet genoeg functionaliteit en je loopt snel tegen beperkingen op. De eerste jaren was onze shop gebaseerd op www.mijnwinkel.nl. Daar zat echter helaas weinig ontwikkeling in en steeds weer optredende problemen werden niet verholpen en zelfs ontkend.  

Het was niet eenvoudig een alternatief te vinden. Andere systemen waren duurder, vereisten meer programmeerkennis, hadden alleen een forum als ondersteuning, hadden niet de lay-out die we wilden of konden geen 50.000 artikelen aan. Soms leek een systeem goedkoop maar moest voor de meest simpele functies veel worden bijbetaald.

Zo zijn we acht jaar geleden terecht gekomen bij Shopmania, een Europees syteem dat ook in het Nederlands werkt en ook in het Nederlands  ondersteund wordt.  We hebben daar nu vier shops lopen. En daar zijn we eigenlijk best tevreden over, omdat het heel stabiel is, weinig problemen geeft, flexibel is en gemakkelijk zowel online als offline (met in- en export) te onderhouden is.  Shopmania is ondertussen herdoopt in Merchantpro en wordt ook stevig doorontwikkeld en beperkingen die we een paar jaar geleden nog zagen zijn grotendeels opgelost.  En bovendien is het is betaalbaar- als je minder dan 10.000 produkten hebt, ben je nog geen 400 Euro per jaar kwijt, en dat is echt maar een fractie van als je een eigen shop laat bouwen.

Merchantpro ondersteunt o.a. Mollie voor o.a. Ideal, Bankcontact en Sofort.  Omdat Shopmania klein is in Nederland zijn integraties met bijv. Myparcel niet aanwezig, maar we proberen dat met andere shophouders op redelijke termijn te realiseren.

Wilt u het eens beter bekijken, gebruik dan onderstaande link. Als u zich via deze link voor Merchantpro opgeeft, doet u ook mee aan de groep NL gebruikers die samen wellicht specifieke zaken voor de Nederlandse markt willen realiseren.

https://www.merchantpro.nl/go/Lossestenen

Als u zich via deze link heeft opgegeven en specifieke (ervarings) vragen heeft kunt u mij ook altijd even bellen : 06 45 318 738 en u kunt ook altijd in het Nederlands bij de helpdesk van merchantpro terecht!

Erik Boeré