Handig zoeken

Er zijn totaal zo'n 50.000 verschilende LEGO onderdelen en het is niet altijd eenvoudig een steentje terug te vinden.,

Gelukkig hebben we het door een logischer indeling gemakkelijker gemaakt.

ZIE OOK ONZE ZOEKHULP, centraal bovenaan op deze pagina.

ZOEKEN OP NUMMER

U kunt zoeken op nummer, maar NIET op de nummers die in de onderdelenboekjes staan. Onderdelen hebben in verschillende boekjes steeds weer andere nummers en zijn daardoor vrijwel onbruikbaar. Wel kun t u zoeken op de MAL nummers doe u op de verschillende community-sites terug kunt vinden.

Let op, op sommige sites worden subletters gebruikt voor subtiele verschillen, deze subetters kunt u soms beter achterwege laten.

Wij hebben het nummer uitgebreid met een kleuraanduiding (na het streepje) en een asanduiding 'G voor gebruikte onderdelen. De "B"staat voor "Bulkaanbieding" (Onderdelen die in een grotere eenheid worden aangeboden)

ZOEKEN OP CATEGORIE

We hebben een duidelijke categorie- indeling. Misschien even wennen, maar u zult zien dat daarmee goed te werken is.

ZOEKEN OP TREFWOORD

U kunt ook op trefwoord zoeken. Mocht u niets vinden neem dan een alternatief. Intikken van een maat (bijv. 2x2) kan ook helpen.(zoek bijvoorbeeld eens op clip, boek, boom enz.)

KOMT U ER NIET UIT?

Tijdens winkeluren kunt u ons bellen om u verder te helpen. Handig te weten dat als u inlogt het mandje bewaard wordt en weer opgepakt kan worden.

ALLES PER ONDERDEEL

De basisregel is dat we alles PER ONDERDEEL aanbieden. Dus een raamframne en glas, een band en een velg. Maar we bieden ook logische combinaties aan: Velg met band, scharnier met twee delen enz. U kunt dat altijd aan het nummer zien door de letter C gevold door twee cijfers. Bijvoorbeeld 2429c01