DI-WO-VR-ZA 10.15-17.20 0172-472492 KvK 28056567 (Erik Boeré Philatelie)  |  Veelgestelde vragen  |  Neem contact met ons op  |  Zoeken  |  Sponsor project

Inloggen  |  Registreren  |  Bestellingen  |  LEGOBOER ZOEKT VROUW  |  Inkoop  |  ZOEKHULP  |  Winkelwagentje  |  SETS&POLYBAG kwaliteit

  
  

Beoordelingen

 

Wat is er aan de hand, Erik? Ben je op hol geslagen? Ik had mijn bestelling al de volgende dag binnen, ben ik niet van je gewend!

F.H.G. Pannebakker, vrijdag, 18 september 2015

 
 

Dank je wel , gaat nu lekker snel!

Denise, vrijdag, 18 september 2015

 
 

Order ontvangen, prima in orde. wel prettig dat nummers uit de onderdelenboekjes erbij staan zoekt wat sneller! Nu nog de instructieboekjes zelf in de verkoop doen!

A. Bakker, dinsdag, 15 september 2015

 
 

Dank voor je hulp, nu kan ik mijn batmobiel afbouwen. Jammer dat Alfred de Butler zo duur is want die wil ik nog graag hebben.

Ralf de Boer, maandag, 10 augustus 2015

 
 

Weer helemaal goed tot de volgende keer.

Gerard V, woensdag, 29 juli 2015

 
 

Jullie zijn wat trager dan een collega, maar daar staat tegenover dat jullie ontzettend veel in huis hebben. Zoeken gaat steeds makkelijker!

Henk van Dam, vrijdag, 24 juli 2015

 
 

Dank voor de zending, voor zover ik kan zien alles OK. Ik zie dat jullie nu ook de nummers uit de onderdelenboekjes aan het toevoegen zijn, dat werd hoog tijd! bespaart me straks veel zoekwerk.

G.A.. de Graaf, maandag, 13 juli 2015

 
 

Ontvangen helemaal goed

Gerard V., zaterdag, 04 juli 2015

 
 

Op een andere site stonden heel veel gebruikte stukjes tegen lage prijzen maar bij drie van de vier stond de voorraad op 0, daar heb ik niks aan.  Of ze hadden er maar 1 of 2 en dan had ik er 100 nodig. Toen zag ik jullie winkel en jullie hadden het wel. Zal dus wel niet mijn laatste bestelling worden. Ik bestel liever gebruikt want het is vaak veel goedkoper en mijn andere LEGO is ook allemaal gebruikt.

J.W. van Koten, zondag, 07 juni 2015

 
 

Bestelling ontvangen, helaas ontbrak een steentje maar dat is vlot en zonder discussie nagezonden. Prima service.

Marie-Louise, woensdag, 03 juni 2015

 
 

Jammer dat ik de verkeerde kleur grijs heb gekregen (verkeerd besteld) misschien kunt u ergens duidelijk uitleggen wat de verschillen zijn, gelukkig mag ik het ruilen. Verder was alles OK

W. van Buuren, woensdag, 22 april 2015

 
 

Moest even wennen aan de nieuwe shop, maar dat is gelukt. Ik zie dat de voorraad groeit- maar wanneer gaan jullie DUPLO toevoegen?

J. Herscheit, zondag, 12 april 2015

 
 

Leuk dat jullie zoveel verschillende stenen hebben, ik kon een aantal oude modellen helemaal compleet maken voor onze kleinkinderen!

Denise, vrijdag, 03 april 2015

 
  
  
  
  

  

Categorieën

  

  

Winkel op merk

  

  

Nieuwsbrief

 
Wilt u berichten ontvangen per email over kortingen, speciale aanbiedingen en nieuwe producten?