content_copy

Inkoop

INKOOP LEGO


Wij kopen vooral GROTE en ZEER GROTE partijen kilo's, gesealde sets (ook in grotere aantallen). 


  • PARTIJEN/VERZAMELINGEN NIEUWE ("gesealde") sets
  • COLLECTIES gebruikte treinen/treinbanen
  • TOPSETS gebruikt (mag gebouwd zijn)
  • PARTIJEN NIEUWE STENEN OP GEWICHT
  • GESORTEERDE NIEUWE ELEMENTEN


Inkoop van particulieren of handelaren.


Grote of zeer grote partijen geen probleem.


AANBIEDEN

U ons per e-mail laten weten wat u heeft. We kunnen u dan een globale indicatie geven. U kunt partijen ook tijdens winkeluren aanbieden. Bel even van tevoren dat u langs komt. U kunt partijen in overleg ook naar ons toe zenden.


OPHALEN

Wij kunnen de LEGO op een door u gewenste dag laten ophalen door DHL. Dit kan ook 's avonds. U verpakt de LEGO dan in stevige dozen (max. 60 cm lang) tot een gewicht van 20 kilo. Vul dit zoveel mogelijk op (dus niet een doos van 5 en een doos van 10 kilo).  De chauffeur heeft een label bij zich die hij op de doos plakt. Per doos brengen wij € 5 in mindering op de aankoopprijs.


OPHALEN/TAXATIE THUIS

Zeer grote partijen kunnen we ook persoonlijk bij u ophalen. Maar wij kunnern  niet voor niets rijden.  Er moet dus van tevoren globale overeenstemming zijn over de prijs of u betaalt ons een redelijke vergoeding voor taxatie als we niet tot overeenstemming komen. (meestal 2% van uw vraagprijs+reiskosten).

Wij komen alleen langs voor zeer grote collecties en partijen (inkooptransactie boven de € 5.000). Omdat we op deze manier niet voor niets werken,hoeven we de kosten van 'mislukte' transacties niet terug te verdienen op andere inkopen. U krijgt van ons altijd een reeële, marktconforme prijs!

Zo'n taxatie is altijd de moeite waard, want als we niet tot zaken komen (en dat is maar zelden...) heeft u een goede indicatie van wat uw partij waard is.

Uit veiligheidoverwegingen betalen we bedragen boven de € 500 niet contant, maar maken het bij ons of u ter plekke per banknaar u over.